Mach-IT: nieuwe hardware zonder gedoe

Geplaatst op: 30 juni 2021

Heb je een nieuwe computer, tablet, printer of andere hardware nodig? Speciaal voor klanten met een alles-in-één pakket is er nu de Mach-IT webshop: https://www.mach-it.net/webshop. Wij maakten een selectie voor je van de meest gevraagde en geadviseerde producten. Eenvoudig online te bestellen en direct te betalen met iDeal.

Onafhankelijk advies en professionele installatie

Ben je toe aan een nieuwe laptop of heb je een printer nodig? Via onze webshop kun je voortaan eenvoudig een bestelling plaatsen voor computers, laptops, randapparatuur en accessoires. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je hulp nodig? Twijfel dan niet om onze hulp in te schakelen. Een van onze experts helpt je graag met je keuze. Staat het product van jouw keuze niet in de webshop? Dan zoeken we samen de beste oplossing, ook als wij het niet verkopen.

Alle hardware wordt bij ons op kantoor afgeleverd en – indien nodig – geïnstalleerd door onze professionals. Zodra de hardware klaar is voor gebruik leveren we deze op afspraak af bij jou op kantoor. Bovendien bieden wij tenminste 12 maanden garantie op iedere aankoop.

Heb je meer dan één artikel nodig, bel ons dan even voor een speciale prijs.

Nieuwe hardware van je winkelwagen naar je bureau, zonder gedoe! Ook dát is Mach-IT.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78