Dowload nu: whitepaper ict en cloud voor starters

Geplaatst op: 14 oktober 2021

Ik zie me nog zitten als 14-jarige jongen, zenuwachtig en met klamme handjes en trillende benen naast mijn moeder bij de Kamer van Koophandel in Tilburg. We hadden er lang over nagedacht, veel over gesproken en nu was het eindelijk zover: ik ging als 14 jarige mijn eigen bedrijf starten.

Maar toen begon het pas echt. Want ineens moest ik een hoop gaan regelen. Wat heb ik het wiel vaak opnieuw uitgevonden in die tijd. Soms met succes, soms wat minder…

Inmiddels heb ik al veel startende ondernemers mogen helpen met het inrichten van hún ict en cloud. En hoewel er in die 18 jaar ontzettend veel veranderd is op het gebied van ict, is er verder niet zoveel veranderd. Als startende ondernemer komt er nog steeds ontzettend veel op je af.

Er zijn zoveel dingen tegelijkertijd waar je aan moet denken, dat het heel begrijpelijk is als je af en toe iets vergeet. Om jou niet ook opnieuw het wiel te laten uitvinden, heb ik besloten mijn ervaringen en tips op te schrijven. Het werd een gids van 22 pagina’s vol informatie over het gebruik van ict en cloud, waarin ik antwoord geef op vragen als:

✅ Hoe richt je je mailboxen toekomstbestendig in?

✅ Welke data ga je opslaan en verwerken?

✅ Heb jij Microsoft 365 nodig om te starten?

✅ Voldoet je computer of laptop nog?

✅ Zijn je computer en data voldoende beveiligd?

✅ Heb je een back-up van al je bestanden?

✅ Wat ga je doen als je computer crashed?

Met bij ieder onderwerp een handige checklist, zodat je in één oogopslag ziet wat je nog moet regelen. En weet je niet goed wat je moet kiezen? Bel me dan gerust om vrijblijvend even te sparren.

Veel lees plezier,

Michael Gulickx
ict en cloud specialist sinds 2004

 

Vul het formulier in en je ontvangt de ultieme gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78