Wij gaan verhuizen naar een toffe locatie hier in de buurt

Geplaatst op: 30 oktober 2020

Wij vinden het belangrijk om steeds in beweging te blijven en te vernieuwen. Soms past een andere omgeving daar beter bij en is het tijd voor een volgende stap: een verhuizing. Daarom gaan wij binnenkort verhuizen naar een locatie die beter past bij onze toekomstvisie. Waar we naartoe gaan? Dat houden we nog even geheim. Maar voorlopig verandert er voor jou nog helemaal niets. Via onze blog en de nieuwsbrief zullen we je stap voor stap meenemen in ons nieuwe avontuur.

Van de Hoge Ham naar….?

We zitten nu op een prachtige locatie in het centrum van Dongen. Toch past ons huidige kantoor niet meer bij onze nieuwe manier van werken. Verbinding, persoonlijk contact, verbreding en het delen van kennis zijn speerpunten van ons bedrijf die we ook graag terug zien in onze locatie. Daarom gaan wij binnenkort verhuizen naar een toffe locatie in een bruisende, dynamische omgeving. Een omgeving die weer volop nieuwe kansen biedt. Wij hebben er dan ook enorm veel zin in! Toch zullen we nog eventjes geduld moeten hebben. We houden je via de blogs en de nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws. In de tussentijd blijven wij uiteraard de service leveren die je van ons gewend bent.

Het is al leger op ons bestaande kantoor

Is het je al opgevallen? Waarschijnlijk niet. Want door corona ontvangen we op dit moment weinig tot geen bezoekers op kantoor. Op de achtergrond zijn we ons al voor aan het bereiden op onze verhuizing. Tussen de bedrijven door pakken we spulletjes in die we niet dagelijks nodig hebben. En zijn we al bezig om ons nieuwe kantoor vorm te geven, zodat de daadwerkelijke verhuizing straks soepel verloopt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij nauwelijks iets merkt van onze verhuizing, behalve dan een adreswijziging.

Voorlopig verandert er helemaal niets

Alhoewel wij al druk bezig zijn met de toekomstige verhuizing en alle leuke plannen daaromheen, verandert er voor jou voorlopig nog niets. De verhuiswagen is al wel gereserveerd, maar staat nog niet op de stoep! Dat betekent dat alle afspraken nog gewoon plaatsvinden op de Hoge Ham 24 in Dongen. Ook onze medewerkers zitten nog op hun vertrouwde plekje! Wanneer we wel gaan verhuizen? Dat laten we je in een later bericht weten. Wat we al wel kunnen verklappen is dat de verhuizing in een weekend zal plaatsvinden, zodat we snel en efficiënt kunnen verhuizen en jij kunt blijven vertrouwen op onze dienstverlening.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze verhuizing? Wij hebben een speciale pagina gemaakt op onze website: www.mach-it.net/verhuizing. Natuurlijk sturen wij alle belangrijke wijzigingen ook via een nieuwsbrief naar je toe.

Heb je vragen over dit bericht? Dan mag je altijd even met ons bellen: 0162 796 511 of via service@mach-it.net.

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78