Wij regelen WiFi voor het organisatie-adviesbureau

Geplaatst op: 25 mei 2020

Altijd en overal een veilige en stabiele WiFi

Ondernemers vooruit helpen, dát is wat wij doen. In deze nieuwe serie klantcases laten we aan de hand van voorbeelden zien hóe we dat zoal doen.

Paul heeft een organisatie-adviesbureau. Zoals veel (startende) ZZP-ers vertrouwde Paul voor zijn internetverbinding op een standaard router en thuismodem van zijn internetaanbieder. Dit werkte aanvankelijk prima, maar toen Paul met zijn gezin ineens grotendeels aan huis gebonden was, ging hij zich steeds meer storen aan zijn haperende WiFi verbinding. Het slechte bereik had namelijk rechtstreeks invloed op zijn productiviteit. In overleg met Paul installeerden wij WiFi voor de Zaak. 

Eén wifi netwerk voor gasten en één privé netwerk

WiFi voor de Zaak biedt Paul een aantal voordelen: 

Paul’s internetverbinding is nu stabieler en heeft een beter bereik. Paul kan nu overal in huis rekenen op een goede internetverbinding en is niet meer beperkt tot bijvoorbeeld zijn woonkamer.  

Paul heeft nu een snellere internetverbinding. Hij hoeft niet onnodig lang meer te wachten tot bestanden zijn gedownload. Zijn tijd is immers kostbaar. 

Tevreden klanten. Paul heeft nu de mogelijkheid om een speciaal gastennetwerk aan te bieden aan zijn klanten. Het is niet verstandig om zijn klanten zomaar toegang tot zijn bedrijfsnetwerk te verschaffen. Het gastennetwerk omvat een geïsoleerd gedeelte van zijn bedrijfsnetwerk wat hen toegang verleend tot internet, maar niet tot de gevoelige delen van Paul’s netwerk, zoals bijvoorbeeld de server, gedeelde bestanden en mappen, IP-camera’s en alle andere apparaten welke op zijn bedrijfsnetwerk zijn aangesloten. Paul kan nu op een veilige manier snelle en stabiele wifi aanbieden aan zijn klanten. 

Jouw WiFi ook gewoon goed geregeld?

Het maximale uit je internet halen doe je met een snel WiFi netwerk. Met de module Wifi voor de Zaak heb je alles in een keer geregeld. Professionele apparatuur, goed bereik en een servicedesk bij vragen of problemen. Goed voorbereid op de toekomst!  

Heb je gekozen voor WiFi voor de Zaak? Dan komt één van onze professionals bij je langs om de situatie te bekijken. Samen met jou maken we een plattegrond, bekijken we de bouwkundige situatie en bespreken we waar je wilt kunnen werken met draadloos internet. Ben je akkoord met ons voorstel? Dan verzorgen wij de volledige installatie. Van de bekabeling tot aan het monteren van de access points aan het plafond. Na de installatie kun je direct aan de slag en gebruik maken van een sterk WiFi-netwerk. 

Meer weten over onze ICT-diensten? 

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een paar uur terug. Zelf bellen mag ook op 0162 219 000 (optie 2). We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. 

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78