Wijziging storingsdienst per januari 2022

Geplaatst op: 20 december 2021

Een storing is op zich al vervelend genoeg. Daarom gaan wij in januari 2022 onze storingsdienst nóg toegankelijker maken voor klanten met een servicecontract.

Vanaf eind januari werken wij niet langer met de bekende pincode voor onze storingsdienst, maar gaan we werken met een extern callcenter. Wanneer je belt met de storingsdienst krijg je iemand van het callcenter aan de lijn. De callcenter medewerker controleert of het bedrijf waarvoor je belt voorkomt op de lijst. Wanneer dit het geval is word je direct doorverbonden met de juiste specialist. Zo krijg je bijvoorbeeld geen werkplekbeheerder meer aan de telefoon als je een probleem hebt met een internetverbinding (en dus een netwerkbeheerder nodig hebt).

De storingsdienst is een aanvullende dienst, die niet standaard is opgenomen in ons abonnement. Heb je op dit moment geen pincode voor de storingsdienst? Dan is dit bericht voor jou niet relevant.

Wil je meer weten over onze storingsdienst of heb je een andere vraag? Laat dan een terugbelverzoek achter of chat met ons via de website. We beantwoorden je vragen graag.

Team Mach-IT

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78