Veilig Mailen met FileCap: AVG-proof bestanden delen

Even een mailtje sturen, het gaat zomaar en we doen het allemaal. Vaak sturen we ook allerlei privé informatie via e-mail. Van een kopie legitimatiebewijs tot een getekende overeenkomst. Het is belangrijk om deze informatie op een veilige manier te versturen en te ontvangen. Veilig Mailen met FileCap helpt je hierbij. Met FileCap beveilig je alle berichten met sterke versleuteling, schakel je eenvoudig SMS-verificatie in en voorkom je het lekken van data. Gewoon via Outlook of je favoriete browser.

Vanaf € 10 per maand

veilig bestanden

verzenden en

ontvangen

Even sparren met een expert?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Liever zelf bellen? 0161 34 56 78

Veilig Mailen: e-mail en bijlagen beveiligd versturen zonder gedoe

Een datalek… als ondernemer doe je er alles aan om dat te voorkomen. E-mail is een groot risico. Per ongeluk een verkeerd e-mailadres invullen of een verkeerde bijlage versturen is zo gebeurd. FileCap helpt je om e-mailberichten en bijlagen veilig te versturen én te ontvangen. Uitgaande berichten worden versleuteld verzonden en kunnen worden voorzien van extra beveiliging via bijvoorbeeld een SMS code of wachtwoord. Heb je een bestand nodig van een externe relatie? Met één druk op de knop verstuur je een upload-verzoek om via een veilig portaal bestanden en documenten te ontvangen. Dankzij Veilig Mailen met FileCap is een foutje niet direct een datalek.

Veilig Mailen

Met één druk op de knop e-mail en bestanden veilig versturen. Met je eigen e-mailadres en domeinnaam.

Werkt met Outlook

Geen ingewikkelde software of handelingen. Gewoon via Microsoft Office Outlook op je computer of laptop.

Werkt in je browser

Geen Outlook? Verstuur veilig berichten via je browser of deel een upload-link voor klanten op je eigen website.

Twee-Factor Authenticatie

Bescherm je uitgaande berichten en bestanden met een uniek wachtwoord of eenmalige SMS code.

Klantvriendelijk

Het ontvangen is eenvoudig: met één druk op de knop opent het bericht in de browser. Werkt ook op telefoon, tablet en laptop.

Veilig in de Cloud

FileCap wordt aangeboden als clouddienst. Gewoon op onze eigen cloudservers in Rijen. Je data gaat niet de grens over.

Veilig Mailen met FileCap is een managed oplossing en wordt verkocht in combinatie met ons alles-in-één pakket. Het beheer en installatie zijn centraal door ons geregeld. Zo ben je er zeker van dat je altijd de laatste versie gebruikt en dat de SMS-gateway functioneert. Bovendien kun je terugvallen op onze specialisten bij vragen of problemen.

gewoon met

je eigen zakelijke

e-mailadres

Veilig Mailen via Microsoft Outlook of je favoriete browser

Veilig Mailen met FileCap helpt je om zonder ingewikkelde handelingen of instellingen op een veilige manier e-mailberichten te versturen en te ontvangen. Je gebruikt gewoon je eigen e-mailadres en Microsoft Outlook op je computer of laptop. Na de installatie van FileCap heb je de keuze om berichten mét of zónder versleuteling te versturen. Heb je geen Outlook? Of moet je grotere bestanden versturen? Dan kun je gebruik maken van het web-portaal. En de ontvanger? Die opent met één druk op de knop een beveiligde website om alle bestanden te downloaden of bestanden en berichten te versturen.

Managed FileCap: een veilig mailen oplossing in de cloud

Veilig Mailen met FileCap is een uitbreiding op ons alles-in-één pakket. De abonnementen variëren van één licentie voor zelfstandig ondernemers tot 10 mailboxen en authenticatie via SMS voor grotere teams. Weet je niet zo goed wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk advies op maat.

FileCap Basic

Met het ZZP-pakket gebruik je FileCap met één zakelijk e-mailadres. Inclusief upload- en downloadportaal en Outlook plug-in.

Vanaf € 10 per maand
+ € 20 eenmalige kosten

FileCap Business

Met het Teams pakket hebben maximaal 10 collega’s toegang tot FileCap. Inclusief persoonlijke uploadportalen en Outlook plug-in.

Vanaf € 35 per maand
+ € 490 eenmalige kosten

FileCap Small Business

Het Kleine Teams pakket geeft maximaal 5 collega’s toegang tot FileCap. Inclusief persoonlijke uploadportalen en Outlook plug-in.

Vanaf € 25 per maand
+ € 295 eenmalige kosten

Authenticatie via SMS

Wil je de uitgaande berichten beveiligen met Twee-Factor Authenticatie? Met deze module verstuur je eenmalige SMS-codes.

Vanaf € 2,50 per maand
+ € 0.08 per SMS bericht

Authenticatie via SMS: Het basispakket van FileCap beschermt je in- en uitgaande berichten en bestanden alleen met versleuteling en een wachtwoord. Met authenticatie via SMS worden de eenmalige toegangscodes automatisch verzonden naar het 06-nummer van de ontvanger. Zo maak je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier gebruik van Twee Factor Authenticatie.

De voordelen van Managed FileCap in de cloud

Met Veilig Mailen met FileCap heb je in één keer je in- en uitgaande e-mail AVG vriendelijk geregeld. Met de plug-in in Outlook verstuur je eenvoudig e-mailberichten en bestanden en met het uploadportaal ontvang je veilig bestanden. Managed FileCap is daarmee een veilig alternatief voor WeTransfer. Managed FileCap maakt gebruik van onze Cloud servers in Rijen. Je data staat veilig en versleuteld opgeslagen en gaat niet de grens over. Onze ICT-specialisten maken dagelijks een back-up, installeren telkens de laatste updates en monitoren je FileCap installatie 24 uur per dag. En heb je een vraag? Dan kun je altijd met ons bellen of mailen.

alternatief

voor file sharing

zoals wetransfer

Veel gestelde vragen over Veilig Mailen voor Bedrijven

Wij werken samen met FileCap voor het veilig versturen en ontvangen van e-mailberichten en bestanden. Heb je een vraag over deze dienst? Raadpleeg de veel gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met 0161 34 56 78. Natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar op verkoop@mach-it.net.

Nee! De ontvanger krijgt een e-mailbericht met daarin een link naar je FileCap portaal. Na het invullen van het wachtwoord of de SMS-code krijgt de ontvanger toegang tot de webpagina. Dit werkt op ieder apparaat en er is geen installatie van software nodig.
Ja! FileCap werkt als extra schil om je eigen mailbox heen. Je blijft gebruik maken van je eigen zakelijke e-mailadres en domeinnaam (bijv. jan@jansen.nl). FileCap werkt niet met domeinnamen van derden zoals bijvoorbeeld: gmail.com, outlook.com en kpnmail.nl.
Nee, maar het is wel aan te raden! Je e-mailbericht is pas echt veilig als de ontvanger een tweede verificatie methode moet gebruiken om je bericht te lezen en de bestanden te downloaden. Dit kan ook met een wachtwoord dat je bijvoorbeeld via WhatsApp of SMS verstuurd. Dit kost wel extra veel tijd.
Nee, wij bieden FileCap als managed cloud dienst aan. Dat wil zeggen dat wij de apparatuur in ons datacenter hebben geplaatst om FileCap te hosten. Jij hoeft dus geen eigen apparatuur of servers te kopen en/of te huren.
Nee, de installatie en ondersteuning is inbegrepen in het maandelijkse bedrag. De licentie van FileCap moet wel eenmalig worden aangekocht.
Helaas, dat gaat niet. FileCap verkopen wij als onderdeel van ons alles-in-één pakket. Ons business model laat het niet toe om producten zoals FileCap los te verkopen.

Kun jij hulp gebruiken met je ict en cloud?

Laat je gegevens achter en één van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever zelf bellen? Dat mag ook: 0161 34 56 78